Celebrity

Koga ljubi Lady Gaga?

Autor: Žene.ba
Koga ljubi Lady Gaga?

Ne želimo dizati paniku, ali Lady Gaga možda ima novog muškarca u svom životu. Šest mjeseci nakon što je raskinula sa Christianom Carinom, objavljena je vijest kako je superzvijezda primijećena u vrućem zagrljaju s audio inženjerom Danielom Hortonom u L.A.-u, prema vrlo ekskluzivnim fotografijama koje je objavio časopis People.

Prema navodima časopisa, dvojac je uočen u nedjelju za vrijeme doručka u restoranu Granville u Studio Cityju. U jednom kadru se vidi kako se Gaga naginje nad Hortona i daje mu poljubac dok sjede za njihovim stolom. Pjevačica i dobitnica nagrade Oscar bila je odjevena u svom klasičnom, ležerno-slojevitom stilu u crnom topu, izrezanim kratkim hlačama i kožnim čizmama i krunicom za ogrlicu.

https://www.instagram.com/p/B0kxvLBJ5-k/?utm_source=ig_embed

“Ljubili su se dok su razgovarali”, rekao je izvor u restoranu People. “Ironično je da je imala stol ispred trotoara, tako da je očito bila u redu s tim da bude viđena. Izgledala je vrlo sretno.” Čini se kako je ipak bila istina da nema ništa s prekidom Irine Shayk i Bradleyja Coopera.

Elle.hr