Celebrity

Koja glumica iz Igre prijestolja mrzi kako je serija završila?

Autor: Žene.ba
Koja glumica iz Igre prijestolja mrzi kako je serija završila?

Finalna sezona serije Game of Thrones pokazala se nevjerojatno razočaravajućom za mnoge njezine fanove, a posljednje tri epizode posebno su privlačile kritike dugogodišnjih obožavatelja. Postoji čak i peticija kojom se HBO traži da ponovo pokrene sezonu 8. Više od 1,7 miliona gledatelja je potpisalo.

Zvijezde showa su uglavnom podržale završnu sezonu – uključujući glumce Nathalie Emmanuel i Nikolaja Coster-Waldau – ali jedna glumica koja je priznala da je razočarana načinom na koji je serija završila je Natalia Tena, koja je glumila Oshu.

Glumica nije bila ljubiteljica triju epizoda koje su označile kraj dugogdišnje sage i rekla je kako je osjećala kao da su ‘različiti ljudi’ napisali scenarije.

“Sviđalo mi se kada je Arya Stark zarila nož u srce Kralja noći”, rekla je Tena. ‘Sviđalo mi se do tada. Ali nakon toga, jednostavno osjećam kako  više ništa nisam razumjela. ‘Kalibar pisanja prema kraju i zapleti i sve što se događa i kako su to završili u usporedbi s bilo kojom drugom sezonom, bilo kojom drugom sitnicom, jednostavno se čini kao da su je napisali različiti ljudi.”, nadodala je glumica.

“Za mene to nema smisla.”

Elle.hr