Manekenka Irina Shayk provodi bezbrižne praznike na plavoj obali. Njezini obožavatelji mogu pomno pratiti dnevnik njezinog odmora koji revno dokumentira i objavljuje na Instagramu.
https://www.instagram.com/p/B1tdXR4n0Z_/?utm_source=ig_embed
Ova epizoda posvećena je talijanskoj hrani. Kao što je Irina priznala više puta u jednom intervjuu, voli jesti ukusnu hranu. I mi, Irina, i mi. Manekenka ima odličan apetit (sudeći po vitkoj figuri, ima i brz metabolizam), a također je i ovisnica o ugljikohidratima: obožava sve vrste tjestenina, knedli i peciva. Izjavila je kako su odmah nakon rođenja njezine kćeri Lee palačinke s čokoladnim preljevom postala njena slabost!
https://www.instagram.com/p/Baali_4BZh5/?utm_source=ig_embed
Još jedna potvrda gurmanske ovisnosti Shayk su njezine omiljene tjestenine koje jede za ručak i večeru. Izuzetan mediteranski recept koji često voli jesti na odmoru su špagete s morskim plodovima: dagnje, škampi i hobotnica s rajčicom, biljem i maslinovim uljem.
https://www.instagram.com/p/BxLwMYCn-DN/?utm_source=ig_embed
Usput, ako se pitate o vrsti tjestenine: špageti su najsvestranija tjestenina u Italiji. Velika je zabluda mišljanje kako ih je prikladno poslužiti s krem umakom. Špagetima pristaje njihova tradicionalna pratnja, takozvani aglio e olio čija je baza maslinovo ulje i češnjak koji se koristi i u Irininom receptu.
Elle.hr