zanosna glumica

Koji parfem nosi i šta izbjegava: Tajne ljepote 54-godišnje Rachel Weisz

Autor: Žene.ba
Koji parfem nosi i šta izbjegava: Tajne ljepote 54-godišnje Rachel Weisz
Foto: X.com

Zanosna glumica očarala je sve prisutne pojavivši se sa suprugom Danielom Craigom na Filmskom festivalu u Veneciji.

Rachel Weisz, poznata britanska glumica, zablistala je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji na koji je pristigla odjevena u tamnoplavu toaletu modne kuće Versace.

Glumica je u Veneciju stigla kako bi podržala supruga Daniela Craiga na premijeri njegovog novog filma “Queer”, a svojom je atraktivnom pojavom još jednom pokrenula pitanja: “Kako to da i u dobi od 54 godine izgleda gotovo jednako kao i na početku karijere?”. Istražili smo tajne ljepote Rachel Weisz i doznali koji se sve preparativni proizvodi nalaze u njezinoj torbici, a što izbjegava u širokom luku.

Zanosna glumica iz Velike Britanije ima predivan ten, no tvrdi da ni ne pomišlja na botoks. Dapače, bilo bi joj drago kad bi ga u njezinoj branši zabranili.

“To bi trebalo biti zabranjeno za glumce, baš kao što su steroidi zabranjeni sportašima. U glumi je najvažnija ekspresija!”, izjavila je u jednom intervjuu.

Rachel Weisz kaže da je njezin ultimativni trik za lijep izgled kože izbjegavanje sunca u širokom luku te da na jako sunce nikad ne izlazi bez šešira sa širokim obodom.

Ipak, to ne znači da glumica nije itekako dobro upoznata sa svim čarima svijeta kozmetike te da ju ne privlače neinvazivni tretmani. Poznato je da odlazi na tretmane pod nazivom Triple Crown Facial i Vita Light zbog kojih joj koža lica i dekoltea izgleda tako dobro.

Prije izlaska na crveni tepih, Rachel Weisz na područje ispod očiju nanosi masku Chantecaille Gold Eye Recovery Mask kako bi smanjila tamne kolutove ispod očiju i otečenost, prenosi Ljepota i Zdravlje.

Glumica svaki dan nanosi kremu Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer SPF 15 Moisturizer, a kad je koža oko očiju u pitanju, obožava Dior Skinflash Radiance Booster Pen.

Kad su parfemi u pitanju, poznato je da je često nosila Burberry London, Chanel Cristalle, Benefit Maybe Baby i Bvglari Jasmin Noir, čije je i zaštitno lice.