Celebrity

Kristen Stewart otkrila što misli o Robertu Pattinsonu kao novom Batmanu

Autor: Žene.ba
Kristen Stewart otkrila što misli o Robertu Pattinsonu kao novom Batmanu

Filmovi o superherojima će očito biti aktualni još neko vrijeme. Likovi svako malo dobiju neko novo lice, a priče su prepisivane sve dok studiji misle da od toga mogu zaraditi nešto novca. Jedan od nadolazećih remakea bit će film The Batman koji izlazi 2021. godine u kojem će glumiti nitko drugi nego glavni glumac i tinejdžerska patnja Twilighta Robert Pattinson kao novi Bruce Wayne.

Neki su razumljivo mislili da je riječ o nekom čudnom kastingu – na kraju krajeva, Rob je proveo veći dio svojih godina poslije Sumrak sage razgovarajući o tome koliko mrzi biti u blockbusterima i otada se okrenuo manjim indie filmovima, poput nadolazećeg horor filma u kojem glumi jezivog svjetioničara koji udara hobotnicu. Ali znate tko misli da je Rob zapravo savršen glumac za ulogu Batmana? Njegova bivša Kristen Stewart.

Dok je bila na filmskom festivalu TIFF ovog vikenda, govorila je o Robovoj novoj ulozi za Variety rekavši: “Osjećam da je on jedini tip koji može igrati tu ulogu. Tako sam sretna zbog njega. Ludo je. Jako sam, jako sretna zbog toga. Čula sam to i pomislila sam: “O čovječe!” Super je. ‘

Elle.hr