Celebrity

Lady Gaga na naslovnici časopisa izgleda poput Khaleesi

Autor: Žene.ba
Lady Gaga na naslovnici časopisa izgleda poput Khaleesi

Jednoglasno se možemo složiti da ne postoji look koji Lady Gaga ne može nositi.

Od mesne haljine do transformacije u Davida Bowieja, pjevačica jednostavno u svemu izgleda senzacionalno. No, ovaj put nije riječ o šokantnom looku, već o njezinoj vrlo uspješnoj transformaciji u "Majku zmajeva" Daenerys Targaryen koju je u slavnoj "Igri prijestolja" utjelovila Emilia Clarke.

https://www.instagram.com/p/B2TymUuFubD/?utm_source=ig_embed

Iako možda Gaga to nije službeno istaknula, jasno je vidljivo da je iz ovog lika crpila inspiraciju za look na naslovnici časopisa Allure.

Osim pletenica nemarno raspoređenih po glavi i platinaste boje kose, Gagin neutralni look također se uspio istaknuti jer smo je obično naviknuli viđati s jarkim bojama na licu.

https://www.instagram.com/p/B2TyxQoHesv/?utm_source=ig_embed

Povod njezinom pojavljivanju na naslovnici nije bila njezina glazbena karijera, već skorašnje lansiranje proizvoda njezinog make-up brenda Haus Laboratories.

Naravno, Gaga je sebi sama najbolja reklama pa je čak i ovim jednostavnim lookom, koristeći proizvode vlastitog brenda, uspjela zaluditi svoje obožavatelje koji nestrpljivo iščekuju da proizvodi budu dostupni za kupovinu.

Njezin drugi look bio je također "vatrene" tematike, a sastojao se od raskošnog pernatog kostima i znatno upečatljivijeg make-upa, s kakvim smo naviknuli viđati pjevačicu.

Sve u svemu, Gaga je definitivno potvrdila da bi i ona sama bila izvrstan odabir za ulogu Khaleesi.

Index.hr