Za Vogue

Lady Gaga otkrila kako je upoznala zaručnika: 'Stalno sam se raspitivala o njemu'

Autor: Žene.ba
Lady Gaga otkrila kako je upoznala zaručnika: 'Stalno sam se raspitivala o njemu'
Lady Gaga

Pjevačica Lady Gaga je za Vogue otkrila rijetke detalje iz privatnog života. 

Ispričala je kako je upoznala biznismena Michaela Polanskog i govorila o njihovim zarukama.

Njena majka Cynthia Germanotta prva je upoznala Michaela te je došla do Lady Gage i rekla joj:

"Mislim da sam upoznala tvog muža." Pjevačica se prisjetila kako joj je rekla da nije spremna upoznati muža.

Međutim, otišla je na rođendan Seana Parkera u septembru 2019. i, kako je rekla, stalno se raspitivala o Polanskom sve dok se konačno nisu upoznali. Te večeri su tri sata razgovarali.

Biznismen je rekao da ga je Lady Gaga osvojila svojom toplinom i otvorenošću. Sedmicama su razgovarali preko mobitela prije nego što su otišli na prvi spoj. Zaljubili su se, a zatim zajedno proveli karantenu u Kaliforniji.

"Bilo je stvarno posebno. Bila sam toliko fokusirana na svoju karijeru još od tinejdžerske dobi i pravi je dar što sam se potpuno usredsredila na svoju vezu. Upoznala sam ljudsko biće puno ljubavi koje me željelo upoznati izvan Lady Gage", rekla je pjevačica.

Polansky se s njom složio.

"Imali smo nevjerovatno poglavlje čudne vrste normalnosti koja je ključna da bi se svaka veza razvila na pravi način - šetnje, kuhanje kafe, druženje sa psima, zajedničko čitanje knjiga", rekao je.

Pjevačica je otkrila da ju je Polansky zaprosio u aprilu. Penjali su se po stijenama kada je Polansky kleknuo pred njom.

O njihovim zarukama šuškalo se neko vrijeme, ali par sve dosad to nije potvrdio. Lady Gaga ga je prilikom upoznavanja s francuskim premijerom Gabrielom Attalom nazvala svojim zaručnikom, a poslije je u više navrata snimljena sa zaručničkim prstenom.