Celebrity

Lady Gaga prizvala Audrey Hepburn haljinom i ogrlicom od 30 miliona dolara

Autor: Žene.ba
Lady Gaga prizvala Audrey Hepburn haljinom i ogrlicom od 30 miliona dolara

Ako neko zna kako privući sve poglede na svečanim holivudskim događanjima, to je definitivno Lady Gaga.

Pjevačica i po novome glumica sinoć je ukrala show kada se na crvenom tepihu 91. dodjele Oscara pojavila odjevena kao moderna Audrey Hepburn iz filma Doručak kod Tiffanyja.

Gaga, koja je sinoć osvojila svoj prvi Oscar za pjesmu Shallow iz filma Zvijezda je rođena, nosila je glamuroznu crnu haljinu modne kuće Alexander McQueen bez naramenica i s naglašenim bokovima koju je upotpunila visokim kožnim rukavicama i skupocjenim komadom nakita koji je plijenio poglede.

Riječ je o ogrlici draguljarnice Tiffany & Co. vrijednoj vrtoglavih 30 miliona dolara sa 128-karatnim žutim dijamantom koji je prije više od 140 godina u Južnoj Africi pronašao osnivač brenda Charles Lewis Tiffany.

A još zanimljivija od cijene ove ogrlice je činjenica da ju je prije Lady Gage posljednja nosila upravo Audrey Hepburn i to 1961. godine, tijekom turneje na kojoj je predstavljala film Doručak kod Tiffanyja.

Osim Gage i Hepburn, ogrlicu je još nosila samo članica visokog britanskog društva Mary Whitehouse, koja ju je predstavila na Tiffanyjevom balu na Rhode Islandu 1957. godine.

Index.hr