Sardinija

Leni Klum uživa na odmoru s majkom Heidi i dečkom Arisom

Autor: Žene.ba
Leni Klum uživa na odmoru s majkom Heidi i dečkom Arisom
Foto: X

Heidi Klum i njena 20-godišnja kćerka Leni privukle su pažnju nakon što su se pojavile zajedno na filmskom festivalu u Cannesu te na Velikoj nagradi Monaka, utrci Formule 1 u Monte Carlu. Sada su zajedno na odmoru u Sardiniji, gdje su uhvaćene u romantičnim trenucima ispred luksuznog hotela Cala di Volpe.

Heidi je uživala s suprugom Tomom Kaulitzom u plićaku, dok je Leni bila s partnerom Arisom Rachevskim, prvo u moru, a zatim na ležaljci.

Heidi Klum, supermodel, i njezina kćerka Leni, koja slijedi majčine korake u svijetu mode, često zajedno rade na raznim modnim projektima. Leni je postala popularna i kao model za talijanski brend donjeg rublja Intimissimi, čime su stekle reputaciju "najtraženije majke i kćerke" u modnom svijetu.

Leni Klum, rođena u New Yorku, prva je kćierka Heidi Klum s talijanskim poduzetnikom Flaviom Briatoreom. Iako je Seal, popularni britanski glazbenik, bio prisutan na Leninom rođenju i formalno je posvojio, Leni je nakon razvoda Heidi Klum ponovno uzela majčino prezime.

Heidi Klum je podijelila kako je ponosna na Leni i podržava njezinu strast prema modi, unatoč počecima koji su možda izgledali rano. Leni je pokazala profesionalnost i predanost poslu modela te uživa u svakom aspektu svoje karijere, što je Heidi opisala kao ispravnu odluku u intervjuu za američki časopis People.