Celebrity

Lik Aryje Stark će nastaviti “Igru prijestolja” u spin-off seriji?

Autor: Žene.ba
Lik Aryje Stark će nastaviti “Igru prijestolja” u spin-off seriji?

Po završetku serije “Igra prijestolja”, čiji je kraj razočarao mnoge fanove serije uključujući i našu glavnu urednicu, počele su priče o nastavku. Mnogi su vjerovali kako će nastavak stići u obliku spin-offa koji će se baviti likom Aryje Stark. Jesu li bili u pravu?

Na kraju osme sezone i finala serije, Arya Stark je prikazana na brodu kako kreće u otkrivanje što se to nalazi zapadnije od Westerosa. To je bio iznenađujući kraj za lik, kojeg je glumila Maisie Williams; fanovi su dugo teoretizirali da će baš njezin lik završiti seriju ubivši Cersei Lannister (Lena Headey), koja je bila jedna od posljednjih ljudi koji su ostali na Aryinoj listi za odstrjel. Čak su i glumice Williams i Headey mislile kako će Arya imati posljednje sučeljavanje sa Cersei, ali njega nije bilo.

Optimističan kraj je naveo fanove na razmišljanje o potencijalnom nastavku, no predsjednik odjela za program u produkcijskoj kući HBO Casey Bloys je u razgovoru za The Hollywood Reporter srušio sve njihove snove. “Ne, ne, ne. Ne. Želim da serija “Igra prijestolja”, ostane projekt Davida Benioffa i D.B. Weissa. Ne želim uzeti likove iz svijeta koji su lijepo napravili i staviti ih u drugi svijet s nekim drugim kreatorom. Želim dopustiti da to budeumjetničko djelo koje oni imaju.”

Elle.hr