Navodno se uselila kod njega

Ljubav cvjeta na snimanju Bridgertona: Kolege Bessie Carter i Sam Phillips započeli vezu

Autor: Žene.ba
Ljubav cvjeta na snimanju Bridgertona: Kolege Bessie Carter i Sam Phillips započeli vezu
Foto: X

Glumci iz "Bridgertona", Bessie Carter i Sam Phillips, započeli su vezu nakon što su se upoznali na snimanju serije. Nakon nekoliko mjeseci izlazaka, par je odlučio živjeti zajedno, a Bessie se uselila u Samov stan u Brightonu. Otkriveno je da je par veoma ozbiljan u vezi, a Bessie je upoznala Samove slavne roditelje, Imeldu Staunton i Jima Cartera.

Glumci Bessie (30), koja u seriji tumači ulogu Prudence Featherington, i Sam (39), koji igra novog udvarača Penelope, lorda Deblinga, su viđeni zajedno na nekoliko događanja, potaknuvši nagađanja na društvenim mrežama o njihovoj vezi.

Nedavno je započela emitiranje treće sezone serije "Bridgerton", koja je postigla veliki uspjeh s 45,1 milion pregleda u samo četiri dana. Serija je debitirala na vrhu engleske TV liste te je bila broj jedan u 78 zemalja, dok se među deset najboljih plasirala u 92 zemlje. Ovo je samo početak uspjeha, budući da će drugi dio sezone biti objavljen 13. juna, što obećava daljnji rast popularnosti. 

Ovo nije prva romansa koja proizlazi iz burne drame. Luke Thompson, koji glumi Benedicta Bridgertona, javno je povezivan sa kolegicom Harriet Cains, Phillipom Featherington iz serije. Njih dvoje su bliki veoma bliski na zabavi zvijezda u usponu Vanity Faira, ali to je sve što znamo.