Zvijezda filma Sam u kući

Macaulay Culkin je svojoj zaručnici priredio nezaboravno iznenađenje

Autor: Žene.ba
Macaulay Culkin je svojoj zaručnici priredio nezaboravno iznenađenje
Foto: Instagram

Macaulay Culkin i Brenda Song smatraju se jednim od najtajanstvenijih glumačkih parova zbog njihovog rijetkog pojavljivanja u medijima, ali izgleda da znaju uživati u zajedničkim trenucima.

Brenda Song, zaručnica slavnog glumca poznatog po ulozi Kevina McCallistera u filmu "Sam u kući", ostala je iznenađena i bez riječi zbog pomno osmišljene šale koju je Macaulay Culkin priredio povodom njenog 36. rođendana.

Par je odlučio proslaviti u luksuznom meksičkom resortu Nobu Hotel Los Cabos. Dok je Brenda uživala na ležaljci, Macaulay se odvažio na brzinsku posjetu hotelskoj suvenirnici. Tamo je kupio majicu s logom resorta i dodao bermude neutralnih boja. Preobučen kao hotelski osoblje, prišao je svojoj zaručnici noseći njen omiljeni koktel.

Brenda Song pružila je ruku prema čaši, ne obraćajući u početku pažnju ko joj je donio osvježenje, sve dok nije shvatila smicalicu. Teško je reći ko je prvi počeo smijati se, no prema setu fotografija objavljenih na Macaulayevom Instagram profilu, izgleda da su oboje uživali u ovoj zabavnoj situaciji.

"Prvog dana našeg odmora, nabavio sam majicu s logom resorta u suvenirnici. Kako sam izgledao kao dio osoblja, odlučio sam provesti četiri dana našeg boravka tamo maskiran kao konobar pokraj bazena, spremačica, poslužitelj na plaži i nosač prtljage. Hvala još jednom na ugodnom boravku. Zahvalan sam što ste mi prodali tu majicu. Osjećao sam se kao dio tima", objasnio je glumac u popratnoj objavi. Nije teško primijetiti da je na Instagramu dobio mnogo pohvala. Nosio je njihove kovčege, sredio im krevet u apartmanu, a na kraju je čak gurao kolica s šampanjcem i dvije čaše do njih.

"Reklo bi se da ste je počastili životom u apartmanu", napisao je pratitelj ciljajući na seriju "The Suite Life of Zack & Cody" na Disney Channelu u kojoj je od 2005. do 2008. glumila Brenda Song.