Celebrity

"Majstorski" fotošop: Khloe zbunila obožavatelje fotkom na kojoj ima 14 prstiju

Autor: Žene.ba
"Majstorski" fotošop: Khloe zbunila obožavatelje fotkom na kojoj ima 14 prstiju

Planiarala se pohvaliti outfitom, ali je njena objava krenula u pogrešnom smjeru.

Khloe Kardashian se ponovno zaigrala s fotošopom te je izazvala zgražanje, ali i podsmjehivanje pratitelja na Instagramu. Naime, reality zvijezda se odlučila pohvaliti stajlingom koji je nosila na rođendanskoj proslavi Diane Ross. Za tu je priliku odjenula veličanstvenu zlatnu haljinu na preklop s opasno visokim prorezom na nozi te još opasnijim dekolteom. Na nogama je nosila sandale u istoj boji, a cijelu je priču zaokružila predimenzioniranim naušnicama.

https://www.instagram.com/p/Bv_-81Ql423/?utm_source=ig_embed

No zahvaljujući njenom "stručnom" uređivanju fotografije, nikoga nije zanimao njen stajling nego su svi gledali samo njene prste.

"Izgledaš kao da imaš 14 prstiju", komentirao je jedan od njenih pratitelja, a s njim su se složili i mnogi drugi.

Ipak, bilo je i onih kojima na prvi pogled nije ništa bilo čudno.

"Nisam ni primijetila dosad, ali kad ste mi skrenuli pozornost, prsti joj zaista izgledaju čudno", napisala je jedna od njenih obožavateljica dok su pojedinci ipak stali na stranu Khloe Kardashian te je pokušali obraniti.

Naime, tvrdili su kako je Kardashianka vjerojatno u trenutku fotografiranja pomicala prste ili da je riječ o neobičnoj "igri sjene". Kako god, ovog puta su njeni obožavatelji bili puno blaži s kritikama nego što je to bio slučaj s njenim dosadašnjim fotošop promašajima. Čini se da su se i oni naviknuli na njena nepažljiva "dotjerivanja" fotografija pa je sve završilo zaključkom kako zahvaljujući prevelikom broju prstiju "Khloe ovaj put baš i nije slatka".

No unatoč fotošopu, i ovog puta je u vrlo kratkom vremenu uspjela prikupiti više od milion lajkova.