Kćerka bivšeg predsjednika

Malia Obama predstavila Holivudu svoje novo scensko ime

Autor: Žene.ba
Malia Obama  predstavila Holivudu svoje novo scensko ime
Foto: Arhiva

Kćerka Michelle i Baracka Obame, Malia Obama, debitirala je s novim imenom dok se njena holivudska karijera zahuktavaa, što joj je pomoglo da se distancira od bivšeg predsjednika i prve dame.

Dok je njena holivudska karijera u usponu, najstarija kćerka Baracka i Michelle Obame, odbacila je svoje prezime u korist svog srednjeg imena, te je službeno uzela ime Malia Ann za svoj najnoviji filmski projekt ''The Heart''.

Obožavatelji su se osvrnuli nakon što je Maliain pseudonim otkriven u spotu "Meet the Artist" Instituta Sundance, koji ju je predstavio kao redateljicu Malia Ann, naizgled u pokušaju da se distancira od svojih moćnih roditelja, a koji su također pokrenuli karijeru u industriji zabave.


Iako su bivši predsjednik i prva dama sada filmski moguli, Michelle i Barack nisu prisustvovali filmskom festivalu Sundance 2024. ranije ovog mjeseca, kada je 25-godišnja Malia debitirala na crvenom tepihu na premijeri filma ''The Heart''.

Malia je opisala svoj projekt kao "čudnu malu priču, pomalo bajku, o čovjeku koji tuguje zbog smrti svoje majke nakon što mu je ona ostavila neobičan zahtjev u svojoj oporuci.''