Barbie je trudna

Margot Robbie će uskoro postati majka

Autor: Žene.ba
Margot Robbie će uskoro postati majka
Foto: Margot Robbie

Glumica i producentica Margot Robbie i njen suprug, producent Tom Ackerley, uskoro će postati roditelji.

Par, čiji je romantični put počeo na setu filma "Francuska suita" 2013. godine, stupio je u brak 2016. u Australiji. Nakon osam godina zajedničkog života, sada se raduju dolasku prinove u porodici.

Unatoč Margotinoj velikoj popularnosti kao glumici, par je uspješno uspio sačuvati privatnost od medijske pomame. Kada progovore o svom odnosu, to čine s mjerom. Nedavno je Tom otkrio kako provode gotovo svaki trenutak zajedno jer osim ljubavi dijele i poslovne interese. Godine 2014., zajedno s prijateljima, osnovali su produkcijsku kuću LuckyChap Entertainment, koja stoji iza nekoliko izuzetno uspješnih filmova i serija, uključujući "Ja, Tonya", "Birds of Prey" i nadolazeću "Barbie", u kojima je Margot igrala ključne uloge.

Vijest o trudnoći slavne glumice procurila je nakon što su se pojavile fotografije s njihovog odmora na jezeru Como u Italiji. Tokom vožnje brodom, Margot je nosila crne hlače i blejzer uz kratki bijeli top koji je otkrio njezin trudnički trbuh. Iako se na odmoru opuštala, u prethodnim sedmicama pokušavala je sakriti trudničke vijesti od javnosti, birajući oversized sakoe i široke hlače te često koristeći torbu kao štit pred fotografima.

Očekuje se da će Margot i Tom nastaviti uspješnu karijeru u filmskoj industriji i s radošću dočekati svoje prvo dijete.