Celebrity

Mariah Carey opet vratila kilograme

Autor: Žene.ba
Mariah Carey opet vratila kilograme

Planetarno popularna pjevačica Mariah Carey prije svega nekoliko mjeseci se pohvalila novih izgledom i manjom od 20 kilograma. S novim izgledom i kilažom mogli smo je često vidjeti u kratkim i uskih haljinicama, ali ti dani su opet iza poznate pjevačice. Naime, paparazzi su je uhvatili na odmoru u St. Bartsu sa svojim mlađahnim dečkom, plesačem Brianom Tanakom (35) i sedmogodišnjim blizancima, gdje je pokazala kako je opet 'nabacila' nešto kilograma viška.

 | Author:

Jedan detalj je svakako prošao zapaženo, a to je da lijepa Mariah na plaži nije odjevena u kupaći kostim, već u ronilačko odijelo, zakopčana do grla. Ipak nije skidala osmijeh s lica te se jako dobro zabavljala u društvu partnera i djece te dala do znanja kako joj ne smeta trenutna kilaža.

Ova 48-godišnja pjevačica je osim svojim glasovnim sposobnostima, posljednjih godina poznata po svojoj bitci s kilogramima. Često je punila medijske stupce upravo na tu temu, a zbog nedostatka samopouzdanja, inzistirala je da njezine fotografije budu dotjerane u Photoshopu. Šuškalo se kako se krajem prošle godine podvrgnula zahvatu ugradnje želučane premosnice kako bi svoju liniju dotjerala u red.

 | Author:

 | Author:

Story.hr