Celebrity

Meghan Markle je posljednji outfit upotpunila jednim posebnim komadom nakita

Autor: Žene.ba
Meghan Markle je posljednji outfit upotpunila jednim posebnim komadom nakita

Iako je početkom sedmice najavljeno da vojvotkinja od Sussexa više neće obavljati službene dužnosti jer odlazi na rodiljni dopust, Meghan Markle jučer se iznenadno pojavila u javnosti.

Ona i princ Harry nenajavljeno su došli pred zgradu novozelandske ambasade u Londonu kako bi odali počast žrtvama terorističkog napada koji se dogodio prošlog petka u Christchurchu.

Trudna vojvotkinja se za tu prigodu odjenula u crno, a najbitniji detalj njenog outfita bile su njene naušnice. Naime, nosila je zlatne Boh Runga Discologo naušnice koje joj je poklonila premijerka Novog Zelanda, Jacinda Ardern, tijekom njene i Harryjeve turneje prošle jeseni.

Ostatak njenog outfita sastojao se od kaputa krojenog u stilu pelerine sa širokim zvonolikim rukavima i svjetlucavim gumbima, Gucci clutch torbice i poluotvorenih salonki brenda Aquazzura.

Kraljevski par pred ambasadom je položio cvijeće, a Meghan je u ime cijele kraljevske obitelji u knjizi žalbe krasopisom napisala poruku: "Naša najdublja sućut. Naše misli su s vama."

https://twitter.com/scobie/status/1108032112148598784

Index.hr