Celebrity

Meghan Markle još nismo imali priliku vidjeti s ovakvom frizurom

Autor: Žene.ba
Meghan Markle još nismo imali priliku vidjeti s ovakvom frizurom

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trenutno su na kraljevskoj turneji u Australiji.

Turneju su započeli u Sidneyu gdje su sletjeli netom prije nego su iz Kensingtonske palače potvrdili da je Meghan trudna, a tamo smo dobili i prvi pogled na njen zaobljeni trudnički trbuščić.

Nakon Sidneya, odletjeli su u grad Dubbo, gdje je Meghan iznenadila sve neuobičajenom frizurom. Navikli smo je vidjeti s raspuštenom ili kosom svezanom u nisku, razbarušenu punđu, no sada se odlučila za zalizani konjski rep.

Stajliš vojvotkinja je klasičnom konjskom repu podarila dašak elegancije tako da je oko gumice zamotala pramen kose, a i ovaj joj look, očekivano, pristaje savršeno.

Za drugi dan turneje uskočila je u nešto ležernije izdanje. Nosila je crne skinny traperice brenda Outland Denim te bijelu košulju brenda Maison Kitsuné i karirani sivi sako s potpisom njene prijateljice, tenisačice Serene Williams. Na nogama je nosila crne gležnjače modne kuće J.Crew.

Serena se na svojem Instagramu pohvalila da ima isti sako kao vojvotkinja te je objavila i fotku na kojoj pozira u njemu.

I Harry je bio u dosta ležernijem izdanju no inače te je također nosio crne traperice koje je iskombinirao sa traper košuljom i bež cipelama, a osim što su se modno uskladili, imali su i jedan presladak trenutak pod kišobranom, kada je počela padati kiša.

Index.hr