Celebrity

Meghan Markle obožava ovaj beauty trik, a to dosad niko nije primijetio

Autor: Žene.ba
Meghan Markle obožava ovaj beauty trik, a to dosad niko nije primijetio

Članovi kraljevske obitelji izbjegavaju dramatične transformacije, kao i intenzivan make-up. Ipak, to ne znači da ne prate modne i beauty trendove te da ih rado ne isprobavaju.

Kao prave maherice, dame s kraljevskog dvora preferiraju gotovo neprimjetne prilagodbe prilikom isprobavanja novih trendova, a kada je riječ o šminkanju, decentnost je uvijek na prvom mjestu. Zato je Meghan Markle, baš kao i Kate Middleton, vjerna istom načinu šminkanja.

Mnogima je to promaknulo, ali gledajući njene fotografije jasno je kako vojvotkinja od Sussexa obožava crnu olovku za oči. Štoviše, ona je nanosi i na donji i na gornji kapak, a upravo je to pomalo zaboravljen trik koji su mnoge od nas posljednji put prakticirale u srednjoškolskim danima.

Možda je sad idealno vrijeme da svoju olovku za oči ponovno stavite u opticaj jer obrubljivanje oka njome osigurava dubinu, a trepavice čini vizualno punijima i duljima.

Ipak, pripazite jer predebela crta na donjem kapku može smanjiti vaše oči i učiniti ih pospanima, a to sasvim sigurno nije efekt koji želite postići.

Index.hr