Celebrity

Meghan Markle se pojavila na eventu gdje su bile čak tri Harryjeve bivše

Autor: Žene.ba
Meghan Markle se pojavila na eventu gdje su bile čak tri Harryjeve bivše

Meghan Markle nije samo jedna od trenutno najpopularnijih žena na svijetu, već je i supruga nekoć najpoželjnijeg neženje i sedmog u redu za britanski tron.

Stoga i nije iznenađujuće da su princa Harryja, prije nego se skrasio, pokušavale osvojiti mnoge žene, no zanimljivo je da je Meghan na svojem posljednjem eventu naletjela na čak tri od njih. Da, dobro ste pročitali, ne jednu, ne dvije, već tri!

Vojvotkinja se u ponedjeljak navečer iznenadno pojavila na dodjeli nagrada British Fashion Awards gdje je bila počasna gošća te je dodijelila jednu od nagrada i sve prisutne zadivila elegancijom. Gotovo sve.

Nekako sumnjamo da je zadivila glumice Cressidu Bonas i Jennu Coleman te pjevačicu Ellie Goulding koje su nekoć navodno ljubovale s njenim suprugom i koje su je na pozornici gledale iz publike.

Cressida Bonas

Jenna Coleman

Ellie Goulding

Sve tri su također izgledale sjajno, no Meghan ih je bacila u drugi plan jer su, po običaju, sve oči bile uprte samo u nju. No iako nijedna od njih nije uspjela zadržati Harryja, sve tri su također pronašle svoje "prinčeve na bijelom konju".

Bonas je u vezi sa sinom britanskog aristokrata Clarea Mountbattena koji se također zove Harry, Coleman se viđa s kolegom iz serije Victoria Tomom Hughesom, a Goulding je zaručena za britanskog trgovca umjetninama Caspara Joplinga.

Index.hr