Celebrity

Melania Trump: Nezgoda s kosom koju ne mogu spriječiti ni najbolji frizeri

Autor: Žene.ba
Melania Trump: Nezgoda s kosom koju ne mogu spriječiti ni najbolji frizeri

Melania Trump otputovala je u Sjevernu Karolinu u društvu Karen Pence, supruge američkog potpredsjednika SAD-a Mikea Pencea.

Prva i druga dama SAD-a stigle u ovu američku državu kako bi posjetile vojnu bazu Fort Bragg. Pritom su obišle i školu Albritton koja se nalazi u ovoj bazi te su se družile s vojnicima i njihovim obiteljima.

Očekivano, u prvom planu bila je Melania koja je u Sjevernu Karolinu stigla u jednostavnoj kombinaciji sastavljenoj od bež hlača klasičnog kroja, svijetlosive jakne i štikli sa životinjskim uzorkom.

Melania Trump
Melania Trump(Foto: AFP)

Oni koji su je vidjeli tek u vojnoj bazi, u njezinom stajlingu vjerojatno nisu primijetili nikakvu "manu", ali netom prije dolaska u Fort Bragg Melania je doživjela malu modnu nezgodu.

S obzirom na to da ju je u Sjevernoj Karolini dočekalo vrlo vjetrovito vrijeme, prva dama nije mogla izbjeći nevolje s kosom. Njezina frizura raspala se odmah nakon izlaska iz aviona zbog jakog naleta vjetra.

Karen Pence i Melania Trump
Karen Pence i Melania Trump(Foto: AFP)

Ni najbolji frizeri uz pomoć najjačih sredstava za oblikovanje i učvršćivanje kose ne bi mogli spriječiti ovu nezgodu koja se mogla izbjeći samo drugačijim odabirom frizure poput npr. čvrste punđe umjesto raspuštene kose.

Međutim, Melania nije imala razloga za brigu jer su njezini stilisti popravili frizuru uoči druženja u bazi pa je prva dama naposljetku ipak izgledala besprijekorno.

Jak vjetar uništio je frizuru prve dame
 Zadovoljna.hr