Celebrity

Michael Jackson: Imao je najgoreg oca u historiji

Autor: Žene.ba
Michael Jackson: Imao je najgoreg oca u historiji

Nekadašnji doktor Michaela Jacksona,  Conrad Murray iskalio je svoj bijes prema nedavno preminulom ocu ove muzičke zvijezde, nazvavši ga “najgorim ocem u historiji”.

-Nisam pustio ni jednu suzu zbog njegove smrti. Bio je najgori otac u historiji. Njegova okrutnost prema Michaelu najbolje se vidi u tome što ga je otac hemijski kastrirao kako bi zadržao njegov visok ton glasa, ovako je Murray prokomentarisao smrt Michaelovog oca, koji je preminuo krajem prošlog mjeseca, prenosi Index.hr.

https://www.instagram.com/p/BkiWKqbBaoM/?utm_source=ig_embed

Ovaj doktor je prije dvije godine objavio knjigu “To je to! Tajni život”, u kojoj je opisao kako je Joe tjerao Michaela na hormonske injekcije koje su liječile njegove akne, ali istovremeno i smanjivale rizik da mu se glas produbi. Nedavno je Guardian je objavio priču o Joeu Jacksonu i njegovoj brutalnosti koju je pokazivao prema svojoj djeci. U tekstu se navodi da ih je Joe maltretirao fizički, psihički i verbalno. Tukao ih je kaišem za svaku sitnicu, a maltretiranje je ostavilo ozbiljne posljedice na sve njih. Kada su odrasli i započeli svoje karijere, najpoznatiji Jacksoni optuživali su javno oca da ih je zlostavljao dok su bili djeca. Michael, Janet i La Toya, govorili su o batinama koje su dobijali, a ni Joe nije krio da je s djecom često primjenjivao silu.

Azra.ba