Ne vole ih eksponirati

Mila Kunis i Ashton Kutcher viđeni u rijetkom izlasku sa svojom djecom

Autor: Žene.ba
Mila Kunis i Ashton Kutcher viđeni u rijetkom izlasku sa svojom djecom
Foto: X

Mila Kunis i Ashton Kutcher iznenadili su javnost pojavivši se na košarkaškoj utakmici sa svojom djecom, koju su do sada čuvali daleko od očiju javnosti. Ovaj poznati holivudski par obično je poznat po svojoj diskreciji kada je u pitanju privatni život, posebno kada su u pitanju njihova djeca.

Međutim, ovaj put su napravili iznimku, fotografisani su s devetogodišnjom kćerkom Wyatt i sedmogodišnjim sinom Dimitrijem dok su uživali na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu, izgledajući vrlo raspoloženo.

Mila i Ashton su se prvi put upoznali još u tinejdžerskim danima na setu popularnog televizijskog serijala "Lude sedamdesete", gdje su glumili ljubavni par. Iako su godinama bili samo dobri prijatelji, zanimljivo je što je Ashton bio prvi dečko kojeg je Mila poljubila u svom životu, i to pred kamerama. Iako je već tada bila zaljubljena u njega, javno je priznala svoje osjećaje tek godinama kasnije.

Njihova romansa započela je nakon što je Ashton završio svoj brak s petnaest godina starijom kolegicom Demi Moore. Ponovno su se sreli na dodjeli Zlatnih globusa 2013. godine, gdje su se dogovorili za spoj, a dvije godine kasnije su se vjenčali.