Celebrity

Miley Cyrus u žestokoj borbi s kritičarima na Twitteru

Autor: Žene.ba
Miley Cyrus u žestokoj borbi s kritičarima na Twitteru

U današnjoj epizodi serije „Što se s Miley Cyrus događa u sjeni njezinog predstojećeg razvoda?” – nakon što mogli smo vidjeti kako se odmorila od planinarenja, tetoviranja (njen najnoviji dodatak je zmija iz grba Visconti, koji je službeni simbol grada Milana) i općenito osvajajući #HotGirlSummer – s Kaitlynn Carter ranije ovog mjeseca u Italiji – kreće sasvim drugačiji zaplet.

https://www.instagram.com/p/B1B68GEJzjW/?utm_source=ig_embed

Miley izjavljuje: “Dragi Internete, nikada nisam varala Liama Hemswortha. Neću odgovarati na daljnja pitanja o tom pitanju. Pozdrav!” Cyrus na Twitteru nastavlja: “Možete reći da sam hašomanka, pušim u loncu, bijesan brdo, ali nisam lažljivac.”

https://twitter.com/MileyCyrus/status/1164595252147249152

‘Mogu priznati puno stvari, ali odbijam priznati da je moj brak završio zbog varanja’, dodaje. ‘Liam i ja smo bili zajedno jedno desetljeće. Rekla sam to prije i to ostaje istina, volim Liama i uvijek ću ga voljeti.”

https://www.instagram.com/p/B1NekxglxAB/?utm_source=ig_embed

Međutim, zapravo su Mileyijine kontroverze prije samih glasina o nevjeri te zbog kojih javnost ne skriva kritiku njezinog ponašanja, iako sama Miley tvrdi kako se promijenila od kad više nije u ranim dvadesetima. Pjevačica se osvrnula i na te skandale. Neki od njih su bili nepoznati javnosti poput toga da je izgubila veliki ugovor s Walmartom jer je uhvaćena u krađi i toga da je dobila otkaz sa projekta Hotel Transylvania jer je Liamu kupila tortu u obliku muškog spolnog organa i slikala se s njom.

https://www.instagram.com/p/B1eoBCBHGjO/?utm_source=ig_embed

Elle.hr