Celebrity

Monica Bellucci u još jednom predivnom kaputu potvrdila status modne ikone

Autor: Žene.ba
Monica Bellucci u još jednom predivnom kaputu potvrdila status modne ikone

Nemamo je često priliku vidjeti u javnosti, no zato nas svakom svojom pojavom obori s nogu.

A Monica Bellucci ovih nas je dana odlučila počastiti s čak dva besprijekorna izdanja tijekom svojeg boravka u Parizu povodom Sedmice visoke mode.

54-godišnja glumica prvo nas je oduševila na reviji modne kuće Dior u elegantnom tamnocrvenom kaputu od brušene kože s potpisom domaćina revije. A sada nas je oborila s nogu u još jednom predivnom kaputu u kojem se pojavila na svečanom eventu Diner De La Mode, također održanom u francuskoj prijestolnici.

Monica je ovoga puta odabrala strukirani crni kaput s izvezenim zlatnim detaljima i gumbima u istoj boji, maxi dužine koji se prema dnu lagano širi te stvara iluziju ženstvene figure pješčanog sata, što talijanskoj seks bombi nije niti potrebno.

Efektni kaput iskombinirala je s crnom clutch torbicom i crnim salonkama s platformom i prepoznatljivim crvenim potplatom Christina Louboutina, dok je od nakita stavila zlatni lanac oko vrata.

Lijepa glumica make-up je svela na minimum te je samo crnom olovkom naglasila oči, dok je usne našminkala ružem u neutralnoj nijansi i dokazala da njena ljepota ne blijedi.

A šuška se i da je za njen mladolik izgled na pragu 55. godine zaslužan i 18 godina mlađi vlasnik jedne galerija umjetnina u Parizu, Nicolas Lefebvre, s kojim je navodno u vezi već pola godine, iako s njim još nije viđena u javnosti.

Index.hr