Celebrity

Možete li pogoditi ko se krije iza ove maske?

Autor: Žene.ba
Možete li pogoditi ko se krije iza ove maske?

Najpoznatiji njemački model i voditeljica Heidi Klum svake godine oduševi kostimom za Noć vještica, a njezini tulumi u povodu najstrašnijeg dana u godini imaju kultni status među vodećim imenima šoubiza. Heidi kostime uvijek planira sedmicama, čak i mjesecima unaprijed, a čini se kako se ove godine posebno dobro pripremila. Naime, Heidi i njezin dečko, gitarist Tokio Hotela, Tom Kaulitz, maskirali su se u likove iz animiranog filma 'Shrek'. Tako je Heidi utjelovila princezu Fionu, a Tom zelenog ogra Shreka.

Kako je izgledao proces transformacije Heidi je podijelila na Instagramu, a ispod silne zelene boje, vate, umjetne kože i leća, ne bi se nikada reklo da se skriva jedna od najljepših žena svijeta.

https://www.instagram.com/p/Bpnl1BDD0sT/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpnRuWoDO7E/?utm_source=ig_embed

Manekenka ne propušta slaviti Noć vještica, a iz godine u godinu svoje kostime podiže na višu razinu. Prvu godinu kao domaćica Halloween zabave utjelovila je Lady Godivu te je na party došla na konju, a godinu dana kasnije postala je Betty Boop. Heidi se kostimirala i u osmom mjesecu trudnoće kad je odjevena u jabuku i zmiju simbolizirala sotonu u Edenskom vrtu. Čak tri sata bilo je potrebno da joj namjeste glavu Kleopatre, a gotovo deset sati spremala se da utjelovi Jessicu Rabitt.  Prošle je godine na svoj Halloween party stigla odjevena u vukodlaka iz spota 'Thriller' Michaela Jacksona.

Rezultat slika za heidi klum shrek
Story.hr