Los Angeles

Muškarac koji je progonio Miley Cyrus uhapšen ispred njenog doma

Autor: Žene.ba
Muškarac koji je progonio Miley Cyrus uhapšen ispred njenog doma
Miley Cirus

Alexander Karddalian, 52, priveden je u policiju nakon što se pojavio u Mileynoj rezidenciji sa plišanom životinjom za nju, samo nekoliko mjeseci nakon što je Miley dobila zabranu prilaska protiv njega, prenosi TMZ.

Uhapšen je nakon što su ga Miley - koja je u to vrijeme bila kod kuće - i njen tim primijetili napolju i pozvali policiju.

Zvjezdino obezbjeđenje zadržalo ga je do dolaska policije, a kasnije je osuđen zbog nepoštovanja sudskog naloga.

Prošle godine, Miley je dobila sudsku zaštitu protiv Karddalijana, za kojeg je tvrdila da je pokazao "opsesivno ponašanje" prema njoj - i da je koristio njenu adresu za svoje zdravstveno osiguranje.

Kardalianu je zabranjeno da kontaktira s njom, prisustvuje njenim koncertima ili javnim događajima, a mora se držati 100 metara od nje, njenog automobila, njene kuće i bilo gdje gdje nastupa.

Miley je tvrdila da se Kardalijan dva puta pojavio u njenoj kući u ljeto 2022., a takođe je tvrdila da se ponovo pojavio samo nekoliko dana nakon što je pušten iz državnog zatvora San Kventin u avgustu 2023. godine. 

Ona je tvrdila da joj je Kardalian poslao pismo dok je bio u zatvoru u kojem je rekao da će se pojaviti na njenom imanju kada bude pušten.

Kada je to učinio, presrelo ga je njeno obezbjeđenje, a policija mu je kasnije rekla da ode.