Celebrity

Najslađa djeveruša na vjenčanju: Princeza Charlotte ponovno osvojila sve simpatije

Autor: Žene.ba

S obzirom na to da su već lani imali važne uloge na vjenčanju svoje tete Pippe Middleton, princ George i princeza Charlotte svoj su zadatak na kraljevskom vjenčanju odradili bez greške, ali svojem starijem bratu, budućem kralju, trogodišnja princeza je ponovno ukrala pozornost.

Djeveruše i paževi bili su dio vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, a među njima i djeca princa Williama i vojvotkinje Catherine - princ George i princeza Charlotte. I dok je princ George prošao više-manje nezapaženo, princeza Charlotte ponovno je bila u fokusu. Trogodišnja djevojčica spremno je mahala okupljenom mnoštvu, a uzvici oduševljenja nisu je nimalo smetali.

Ona je, kao i ostale djeveruše, nosila cvjetnu krunu na glavi i bijelu haljinicu, dok je princ George, koji je stvarno prošao neprimijećeno na ovom vjenčanju - crno odijelce.

Od ostale djece među djeverušama i paževima bili su kumčad princa Harryja i Meghan, a bivša glumica za tu je ulogu zadužila i djecu svoje najbolje prijateljice Jessice Mulroney - kći Ivy i blizance Briana i Johna (7). Blizanci su bili zaduženi za brigu o njezinom raskošnom velu.

Journal.hr