Celebrity

Nakon 17 godina rada, zbog Meghan odlazi još jedna pomoćnica

Autor: Žene.ba
Nakon 17 godina rada, zbog Meghan odlazi još jedna pomoćnica

Ime vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle u posljednje se vrijeme sve češće veže uz skandale. Nakon što ju je prije manje od mjesec dana napustila osobna asistentica Melissa, još je jedna dama odlučila reći zbogom kraljevskoj palači. Riječ je o 50-godišnjoj Samanthi Cohen koja je ključni član Meghaninog osoblja, a njezin odlazak ponovno je potaknuo glasine da je s Meghan teško raditi.

Samantha koju još zovu 'Pantera' inače je jedna od kraljičinih najbitnijih pomoćnica te je radila kao tajnica za komunikacije više od 17 godina. Kako navodi Sunday Times, Samantha je izjavila da će ostati s parom do rođenja njihova djeteta na proljeće, a zatim odlazi iz Palače.

Zbog sve češćih odlazaka članova osoblja, šuškanja o Meghaninom teškom karakteru postaju sve glasnija. Navodno se Meghan ustaje u pet ujutro i odmah počinje slati poruke s raznim idejama svojem osoblju, a svoje im zahtjeve šalje šest do sedam puta dnevno. Da s njom nije lako neposredno prije vjenčanja medijima je otkrila i njena bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne, koja je rekla da su vojvotkinja i njene potrebe uvijek bile u prvom planu, kao i da je bila izbirljiva i sve joj je smetalo, pa se udaljavala od svih koji nisu dijelili njezine vizije.

 | Author: Profimedia

Story.hr