u braku od 2006.

Nakon 18 godina braka razvodi se Milan Kalinić

Autor: Žene.ba
Nakon 18 godina braka razvodi se Milan Kalinić
FOTO: društvene mreže

Vijest o razvodu glumca i voditelja Milana Kalinića od supruge Sandre šokirala je javnost. Par je bio u braku od 2006. godine i roditelji su dvoje djece.

Prema informacijama beogradskih medija, Kalinić i njegova supruga odlučili su da prekinu brak još početkom godine, smatrajući da je za njih i njihovu djecu najbolje da krenu svakom svojim putem. Milan je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu te se preselio kod svoje majke, Bobe Kojović.

Odnosi između budućih bivših supružnika nisu bili najbolji, što se može primijetiti i po tome što se dugo nisu pojavljivali zajedno u javnosti. Milan je na premijere i događaje dolazio sam ili u društvu svoje majke, dok su ga posljednji put primijetili na premijeri monodrame “Šta me opet snađe” u martu ove godine.

Sandra je također slala signale o problemima u njihovom braku putem društvenih mreža. Sredinom jula otputovala je s djecom u Beč kako bi proslavili sinov rođendan, a na društvenim mrežama dijelila je trenutke bez Milana, što je dodatno podgrijalo spekulacije o njihovom odnosu.

Kada su mediji pokušali stupiti u kontakt s Milanom, on se nije javljao, a ranije je naglasio da ne želi komentarisati privatne teme. “Ne dajem komentare na tu temu,” rekao je kratko.