Celebrity

Nakon operacije Melania zabrinula svijet: Niko je nije vidio sedmicama

Autor: Žene.ba

Melania Trump nije uspjela objavom na Twitteru smiriti svjetsku javnost o tome zašto se ne pojavljuje nigdje gotovo tri sedmice od operacije.

Prva dama Amerike Melania Trump  totalno se povukla iz javnosti. Zadnji put viđena je 10. svibnja kada je svog supruga Donalda Trumpa pratila u vojnu bazu u Maryland kako bi posjetili trojicu Amerikanaca koji su pušteni iz pritvora u Sjevernoj Koreji.

Četiri dana od tog događaja Bijela kuća je priopćila kako je 48-godišnja gospođa Trump uspješno podvrgnuta postupku 'emolizacije bubrega'. To je zahvat koji se provodi kada nije moguće odstraniti bubreg ili njegov dio, a potrebno je smanjiti veličinu tumora. Kažu da je takav zahvat uglavnom potreban kada bolesnik ima smetnje koje nastaju kao posljedica veličine tumora, a s druge strane to je minimalno invazivni zahvat koji se koristi da blokira dotok krvi do tumora.

Liječnici upoznati s postupkom ističu kako se pacijenti koji se liječe embolizacijom obično šalju kući istog dana ili sljedećeg, a kako je Melania u medicinskom centru Water ReedReed provela pet dana, mediji počeli pitati govori li Bijela kuća istinu. 'Vidim da mediji rade prekovremeno spekulirajući o tome gdje sam i šta radim. Budite mirni, ovdje sam u Bijeloj Kući sa svojom obitelji, osjećam se sjajno i naporno radim za dobrobit djece i američkog naroda', napisala je Melania na Twitteru, no taj istup je samo dodatno potpalilo vatru. Prve dame nisu obvezne publicirati svoju medicinsku historiju, a Bijela kuća ne govori puno. Predsjednik Trump je u nekoliko navrata novinare uvjeravao kako je njegova supruga dobro.

Gloria.hr