Celebrity

Nakon šest godina braka razvodi se glumački par

Autor: Žene.ba
Nakon šest godina braka razvodi se glumački par

Britanski glumac Sam Claflin nakon šest godina braka razvodi se od glumice Laure Haddock, s kojom ima trogodišnjeg sina Pipa i godinu dana mlađu kćer Margot. Vijest o razvodu oboje su objavili na svojim Instagram profilima. Iako nisu navodili razloge, iz objave je vidljivo da su se rastali u dobrim, prijateljskim odnosima.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

'Laura i ja smo se odlučili za razvod braka. Nastavit ćemo dalje s ljubavlju, prijateljstvom i dubokim poštovanjem jedno prema drugome, a istovremeno ćemo i zajedno podizati našu obitelj. Nećemo dalje na ovu temu ništa komentirati. Hvala vam unaprijed što podržavate i poštujete našu privatnost u ovakvim trenucima. Nas dvoje', napisao je 33-godišnji glumac.

 | Author:

Podsjetimo, par se upoznao 2011. godine na audiciji filma 'Moj tjedan s Marilyn', a Sam je tvrdio da je to ljubav na prvi pogled. Mnoge obožavatelje iznenadila je vijest o razvodu, budući da je Laura prije dva mjeseca romantičnom objavom čestitala suprugu rođendan. 'Sretan rođendan ovom nježnom, darežljivom, voljenom, prelijepom čovjeku. Hvala ti na svemu što činiš', napisala je Laura u posljednjoj fotografiji na kojoj je Sam.

Story.hr