Celebrity

Nakon tri propala pokušaja: Justin i Hailey Bieber napokon se vjenčali u crkvi

Autor: Žene.ba
Nakon tri propala pokušaja: Justin i Hailey Bieber napokon se vjenčali u crkvi

Jedan od najpoznatijih pjevača današnjice Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin konačno su izrekli sudbonosno "da" i u crkvi.

Premda ih je u septembru prošle godine vjenčao matičar, odlučili su ponovno razmijeniti zavjete u ponedjeljak navečer u krugu obitelji i prijatelja na obredu u crkvi u Južnoj Karolini koji nije bio otvoren za javnost.

Fotografima nije bio dopušten pristup mjestu na kojemu se sve odvijalo, a i Justin je na Instagramu podijelio samo dvije fotke.

https://www.instagram.com/p/B3EfGVGHiBA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Prošlogodišnje septembarsko vjenčanje bilo je tajno, a obred je obavljen u New Yorku. Na jučerašnjem je vjenčanju bilo 154 uzvanika, među ostalima Kendall Jenner i Camila Morrone, Haileyin otac Stephen Baldwin i njegov brat Alec. Kendall je na vjenčanju nosila pripijenu baršunastu haljinu koju smo imali priliku vidjeti u videu objavljenom na Twitteru.

[embed]https://twitter.com/portalbaldwin/status/1178800255187476483[/embed]

https://twitter.com/iBeliebersMx/status/1178801139342557186

Bieber se na Instagramu prije vjenčanja pohvalio skupocjenim ručnim satom branda Audemars Piguet koji stoji oko 50.000 dolara.

https://www.instagram.com/p/B3DVbWZHiJo/?utm_source=ig_embed

Mladenci su zavjete razmijenili u drvenoj kapelici smještenoj u privatnome selu okruženom zelenim poljima, velikim jezerom i golf terenima, a odsjeli su u Montage Palmetto Bluff resortu s pet zvjezdica koji je uzvanicima zajamčio privatnost.

Podsjetimo, Justin i Hailey su crkveno vjenčanje odgodili već tri puta.

Index.hr