Celebrity

Nekad najljepša žena u Hollywoodu, a sada niko ne želi snimiti film s njom

Autor: Žene.ba
Nekad najljepša žena u Hollywoodu, a sada niko ne želi snimiti film s njom

Želja da zauvijek ostane mlada skupo je koštala holivudsku glumicu Meg Ryan, koja je nestala s filmskih platana znajući koliko Hollywood može biti surov prema ženama u određenoj dobi. Sredinom i krajem devedesetih glumica je bila miljenica publike, a romantične komedije poput „French Kiss“, „Kate & Leopold“, „You’ve Got Mail“ podigla ju je u zvijezde.

https://www.instagram.com/p/Bo19isvBYsL/?utm_source=ig_embed

Simpatična plavuša s kovrdžavom kosom uvijek je znala publici izmamiti osmijeh i ukrasti svaki filmski kadar u kojem se nađe.

[embed]https://www.instagram.com/p/BnHMD2aAS7X/?utm_source=ig_embed[/embed]

Operacije koje je počela raditi Meg jeste prvenstveno filter za usne, ali se nije zaustavila na tome.

– Nisu samo usne u pitanju. Nos je drugačiji, jagodice, botoks je više nego očigledan. Ljudi ne shvataju da postoji zavisnost o plastičnoj hirurgiji. Ona nije jedini primjer. Obično je to pokušaj da se neka vrsta ličnog nezadovoljstva riješi – objasnio je plastični hirurg Mark Roberi.

https://www.instagram.com/p/Bor52hKi8lU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BarkuaeDMEu/?utm_source=ig_embed

Karijera Meg Ryan pala je u drugi plan 2006., nakon što je odlučila usvojiti djevojčicu iz Kine. Glumica ima i sina kojeg je dobila s Dennisom Quaidom 1992., a kada joj karijera nije išla uzlaznom putanjom posvetila se odgoju djevojčice. Karijeri reditelja i producenta posvetila se u onom trenutku kada je vidjela da više neće dobiti uloge zbog prevelikog broja operacija.

Rezultat slika za Meg Ryan

Rezultat slika za Meg Ryan

https://www.instagram.com/p/BS6yYNljqzR/?utm_source=ig_embed

Azra.ba