Popularni muzičar

Nevolje u raju: Joe Jonas se razveo prošle godine, a novu vezu s manekenkom okončao je nedavno

Autor: Žene.ba
Nevolje u raju: Joe Jonas se razveo  prošle godine, a novu vezu s manekenkom okončao je nedavno
Foto: Instagram

Romansa između američkog muzičara Joea Jonasa i Stormi Bree, američke glumice, pjevačice i bivše američke Miss Teen, završila je prije nego što je uspjela zaživjeti u punom sjaju. Prema minimalnim informacijama na društvenim mrežama, izgleda da je ključni faktor u prekidu bila Jonasova zauzetost. Prema izvoru bliskom bivšem suprugu Sophie Turner, engleskoj glumici i zvijezdi serije "Game of Thrones", Joe ima vrlo gust raspored i fokusiran je na svoje djecu i karijeru, pa mu je ljubavni život trenutno manje važan. Za razliku od bivše supruge, koja s Jonasa ima dvije kćeri, 28-godišnja glumica Sophie Turner trenutno je u sretnoj vezi s britanskim aristokratom Peregrineom "Perryjem" Pearsonom, koji je godinu dana stariji od nje i čije se bogatstvo procjenjuje na 270 milijuna funti.

Nedugo poslije bivše, 34-godišnji Joe Jonas zaputio se na odmor u Meksiku s godinu dana mlađim modelom. Koliko je poznato, upoznali su se prošle godine preko zajedničkih prijatelja na dočeku Nove godine. Nedugo nakon što se doznalo da su pjevač i bivša misica postali par, viđeni su na skijanju u Aspenu te na putovanju u Australiju gdje je on nastupao s braćom.

View this post on Instagram

A post shared by @stormibree

Istog dana kad je Joe na Instagramu objavio fotografiju s braćom na brodu u sidnejskoj luci, i Stormi se javila svojim pratiteljima na društvenim mrežama s istog mjesta. Susreti s pjevačem u međuvremenu su se prorijedili, a Stormi je 29. maja objavila video vodopada uz opuštajuću muzičku pozadinu. 

View this post on Instagram

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)

"Htjela sam vam darovati mali predah ako ste pod stresom ili tužni ili samo trebate duboko udahnuti i resetovati se. Ovo je jedno od mojih omiljenih mjesta. Sjetite se ko god bili, da ste voljeni i nadam se da imate prekrasan dan i da ste ljubazni prema sebi", napisala je u opisu objave ne spominjući Joea Jonasa. Njen bivši oglasio se prošlog vikenda iz Crne Gore. U subotu, 1. juna, pjevač je svoju fotografiju ispred kamene zgrade sa zelenim škurama ispisao pitanje: "Šta gledam?" Šta god privuklo njegovu pažnju, čini se da Stormi Bree nije bila uz njega.