Celebrity

Nina Badrić pokazala dekolte i noge u laskavoj haljinici iz ASOS-a

Autor: Žene.ba
Nina Badrić pokazala dekolte i noge u laskavoj haljinici iz ASOS-a

Osim Jelene Rozge koja je sinoć iznenadila i oduševila sve prisutne svojim modnim odabirom za Sarajevo Film Festival, poglede je plijenila i pjevačica Nina Badrić.

Ona je crvenim ćilimom prošetala u laskavoj haljinici koja izgleda kao dizajnerski komad iako je, kako doznajemo, kupljena u popularnoj online trgovini ASOS, no trenutno nije dostupna u prodaji.

Haljinica dugih rukava krojena u stilu sakoa sa satenskim detaljima istaknula je sve adute pjevačice, odnosno dekolte, noge i struk te vizualno izdužila njezinu figuru, dok je nijansa cigle sjajno naglasila njezinu preplanulu ljetnu put.

Nina je uz nju obula srebrne sandale s dva tanka remena i visokom potpeticom koje su dodatno laskale njezinim nogama i tenu. Kosu je raspustila i napravila razdjeljak po sredini te je oči naglasila crnom olovkom i maskarom, a na usne je nanijela neprimjetni i trenutno najpopularniji ruž u nude nijansi.

Pjevačica se outfitom pohvalila i na svojem Instagramu gdje je objavila galeriju fotki na kojima pozira i s brojnim drugim poznatim facama koje su prisustvovale šestoj večeri filmskog festivala.

Index.hr