Celebrity

Nova frizura Roberta Pattisona zaludjela je žene

Autor: Žene.ba
Nova frizura Roberta Pattisona zaludjela je žene

Glumac Robert Pattison je kao Edward Cullen u "Sumrak" sagi svojom svjetlucavom kožom pomogao vratiti highlighter u modu, a u svom novom filmu "The King" potvrdio je još jedan beauty trend.

Naime, Netflix je izbacio trailer za film u kojemu je najviše pažnje privukla Robertova frizura, tačnije dugački bob koji je trenutno jako popularan među ženama.

https://twitter.com/decider/status/1166380257135476736

Takozvani lob uoči jeseni napravila je i Jennifer Lopez, a već ga duže vremena furaju i brojne druge slavne dame te mu je jedina konkurencija klasični bob. No čini se da bi ovaj trend tek sada mogao buknuti jer su žene poludjele za ovom frizurom od kada su je vidjele na Robertu Pattisonu.

[embed]https://twitter.com/annetdonahue/status/1166339785599967234[/embed]

"Sljedeći put ću frizeru pokazati njegovu fotografiju", jedan je od brojnih komentara u tom stilu koji su preplavili Twitter, a opće oduševljenje su izazvali i njegovi medeno plavi pramenovi koji izgledaju kao da su nastali od sunca.

Čini se da je Pattison neplanirano postao pravi trendseter i vjerujemo da će lob frizura s plavim pramenovima uskoro biti popularnija no ikad.

Index.hr

Kultura & zabava

Robert Pattinson je novi Batman