Celebrity

Nova godina, nova vjenčanja: Slavni parovi koji će u 2019. stati pred oltar

Autor: Žene.ba
Nova godina, nova vjenčanja: Slavni parovi koji će u 2019. stati pred oltar

Ako ste mislili da 2019. godina ne može nadmašiti 2018. kada su pitanju celebrity vjenčanja, iznenadit ćete se.

Nekoliko vrlo slavnih parova je već najavilo da će ove godine stati pred oltar, među kojima je i jedna od sestara Kardashian-Jenner, a sigurni smo da će i 2019. donijeti neke iznenadne celebrity brakove, poput Justina i Haily Bieber u 2018.

Ipak, sumnjamo da će ijedno ovogodišnje vjenčanje toliko zainteresirati javnost kao ono princa Harryja i Meghan, no sigurni smo i da se puno ljudi veseli vjenčanjima ovih pet slavnih parova koja nas, kako za sad stvari stoje, očekuju u 2019.:

Sophie Turner i Joe Jonas

Nakon što je njegov brat pred sam kraj 2018. oženio prekrasnu glumicu i bivšu Miss svijeta Priyanku Chopru, frontmen benda Jonas Brothers, Joe, ove godine planira konačno stati pred oltar sa zvijezdom serije Igra prijestolja, Sophie Turner. Par je zaručen već dvije godine, a navodno se planiraju vjenčati ovog ljeta u Francuskoj, piše Cosmopolitan.

Lady Gaga i Christian Carino

Gaga je u oktobru prošle godine potvrdila da se zaručila za svog agenta Christiana Carina, a izvor blizak pjevačici je za Entertainment Tonight odao da se planiraju vjenčati u 2019. te da su pripreme za vjenčanje već u tijeku. Od nje definitivno očekujemo pravi spektakl!

Kylie Jenner i Travis Scott

Ako će neko ove godine organizirati tajno vjenčanje, kladimo se da će to biti oni. Kylie je pokazala da može biti itekako tajnovita kada se uspjela skrivati od javnosti cijelu svoju trudnoću, a vjenčanje je prema tome mačju kašalj. Zbog toga neki sumnjaju i da se već udala za oca svog djeteta, repera Travisa Scotta, dok je glasine o tome da bi u 2019. mogli stati pred oltar krajem prošle godine pokrenuo veliki prsten na Kylienoj ruci koji izgleda kao zaručnički.

Zoe Kravitz i Karl Glusman

Kći Lennyja Kravitza i Lise Bonet krajem godine je otkrila da se zaručila za glumca Karla Glusmana, nakon dvije godine veze. Zoe je za The Rolling Stone otkrila da ju je Glusman zaprosio kod kuće, u dnevnoj sobi.

"Bila sam u trenirci... Mislim da sam bila malo pijana", opisala je prosidbu u intervjuu.

Idris Elba i Sabrina Dhowre

Najseksi muškarac u 2018. godini prema izboru časopisa People ove godine će po treći put okušati svoju bračnu sreću. Idis je svoju djevojku manekenku, koja je od njega mlađa 17 godina, zaprosio u februaru prošle godine, a vjenčanje planiraju ove, i šuška se da bi na njega mogli doći princ Harry i Meghan Markle.

Index.hr