Pozitivni znakovi

Novi angažmani princa Willima su pokazatelj da oporavak Kate Middleton protiče dobro

Autor: Žene.ba
Novi angažmani princa Willima su pokazatelj da oporavak Kate Middleton protiče dobro
Foto: Instagram

Nakon što je princezi od Walesa dijagnosticiran karcinom, princ William je znatno smanjio svoje obveze i putovanja, izbacujući gotovo sve iz svog pretrpanog rasporeda. Međutim, situacija se polako normalizuje. William ponovo preuzima nove obveze, a najava njegovog putovanja sugeriše da se Kate uspješno oporavlja od preventivne hemoterapije.

Čak dva dana u komadu provest će iduće sedmice princ William u Cornwallu, što će ujedno biti i njegovo prvi boravak preko noći van njihovog obiteljskog doma, otkako je Kate Middleton dijagnosticiran karcinom.

To je zapravo najbolji pokazatelj da oporavak, nakon preventivne hemoterapije, ide u najboljem smjeru i prema konačnom ozdravljenju.

Činjenica da mu je supruga puno bolje dala je Williamu vjetar u leđa, pa on sada ponovno može na sebe preuzeti mnogobrojne obveze, koje kao prvoj osobi do samog kralja dolaze ‘u miraz’.

U trenutku kada je Kate doznala za tešku dijagnozu karcinoma, William je otkazao sve obveze i događanja kako bi mogao biti uz bolesnu suprugu, ali i na raspolaganju njihovo troje djece, koja su majčinu bolest najteže prihvatila.

Kate i William cijelo su se vrijeme, koliko im god teško bilo, trudili olakšati situaciju za Georgea, Charlotte i Louisa, ne želeći da strahuju za majčin život.

Princ William sada može ostaviti suprugu i djecu na dva dana, a put u Cornwall postao je idealna prilika za to. Tamo će princ William noćiti sa četvrtka na petak, nakon čega se vraća kući svojoj porodici.