Celebrity

Novi ljubavni problemi u obitelji Kardashian: "Neko će biti povrijeđen"

Autor: Žene.ba
Novi ljubavni problemi u obitelji Kardashian: "Neko će biti povrijeđen"

Brižna mama menadžerica Kris Jenner jako dobro zna koliko njena najstarija kći Kourtney Kardashian teško donosi odluke. Upravo se o tome raspravljalo u najnovijoj epizodi reality showa "Keeping Up with the Kardashians". Naime, Kris se družila s kćerima Kim i Khloe kada su vidjele fotografiju Scotta Disicka na Instagramu, a to je potaknulo jednu zanimljivu temu.

Kardashianke je iznenadilo što na spornoj fotografiji zajedno poziraju Kourtney, Scott i njegova sadašnja djevojka Sofia Richie.

"Da budem iskrena, malo je zbunjujuće. Kourtney i Scott i Sofia na zajedničkom odmoru - što se događa? Zašto ima potrebu ići na odmor s njim?" bila je direktna Kris.

https://www.instagram.com/p/Bxz8-r6pMgD/?utm_source=ig_embed

Iako je Kim pretpostavila da njena sestra vjerojatno želi provoditi vrijeme sa svojom djecom, zabrinuta mama se nije složila s tim.

"Puno putuje s djecom. Može ih spakirati i otići u Meksiko kada god poželi. Bojim se da ne može odlučiti. Ne može izabrati boju za zidove, to traje mjesecima. Samo kažem, njena će ju neodlučnost koštati pa će prekasno zaključiti da je zaljubljena u Scotta i da s njim želi provesti ostatak života", rekla je Kris.

Index.hr