Uznemirila ga

Obožavateljica Harry Stylesa završila iza rešetaka nakon slanja 8000 pisama

Autor: Žene.ba
Obožavateljica Harry Stylesa završila iza rešetaka nakon slanja 8000 pisama
Foto: Instagram

Myra Carvalho (35) završila je u pritvoru nakon što je uhodila popularnog pjevača, a sada joj je izrečena zabrana prilaska u trajanju od deset godina.

Myra Carvalho, 35-godišnja Brazilka, našla se iza rešetaka zbog uhođenja pjevača Harryja Stylesa. Pred sudom je priznala slanje 8000 pisama na njegovu kućnu adresu u manje od mjesec dana, uz dodatak vjenčanih čestitki. Putovala je do Londona kako bi mu bila bliže, što je ozbiljno uznemirilo pjevača.

Nakon 14 sedmica u pritvoru, Carvalho je osuđena na zabranu prilaska Stylesu i događajima na kojima nastupa, te je zabranjeno kontaktirati ga na bilo koji način. Sud joj je također naredio da ne smije ulaziti u sjeverozapadni London i platiti dodatnu naknadu od 156,69 eura.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @harrystyles

Sve to negativno je uticalo na pjevača, koji se nedavno vratio s romantičnog putovanja sa svojom djevojkom, glumicom Taylor Russell (29). Sudski postupak je otkrio kako se Styles osjećao rastreseno i zabrinuto zbog situacije, što je poremetilo njegove uobičajne svakodnevne aktivnosti.

Harry Styles, globalna muzička ikona, suočio se s nizom izazova tokom svoje karijere, uključujući i neugodne situacije poput uhođenja od strane obožavatelja. Jedan od takvih slučajeva bio je incident s Diane Tarazaga-Orero 2022. godine, kada je nasilno ušla u njegov dom, što je rezultiralo dodatnim mjerama sigurnosti poput zapošljavanja noćnog čuvara i postavljanja protuprovalne brave na vrata spavaće sobe.

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu