Celebrity

Ocu Britney Spears amputirana noga, ona se još ne miri s njim

Autor: Žene.ba
Ocu Britney Spears amputirana noga, ona se još ne miri s njim

Ocu Britney Spears, Jamieju, prije mjesec dana je amputirana noga te nije dobrog zdravlja, prenosi Daily Mail.

Jamie je imao ogromnu infekciju noge zbog koje je sedmicama bio u bolnici. Imao je 5 neuspješnih operacija pa su liječnici odlučili da je jedini način za nastavak amputacija.

Britney se počela viđati s majkom Lynne pa postoje nade i da će ponovno izgraditi svoj odnos s ocem. Mnogi vjeruju da, bez obzira na to što se dogodilo, pjevačici nedostaje njezin otac te da on nije ljut na nju nakon raspada bitke za skrbništvo.

"Imao je i druge bolesti i bio je potišten usred bujice kritika zbog svog upravljanja skrbništvom", pišu mediji za Jamieja koji je vodio veliku bitku s alkoholizmom. Ipak, neki koji su 2007. godine bili uključeni u Britneyin život, kada se Jamie iz Louisiane preselio da se brine za svoju kćer, kažu da joj je otac možda čak i spasio život.

Nije poznato hoće li ponovna uspostava veze oca i kćeri utjecati na pravni postupak koji je trenutno u toku zbog optužbi za skrbništvo. U oktobru su američki mediji pisali da Jamie živi sa svojom najmlađom kćeri Jamie Lynn u Louisiani nakon još jednog neuspješnog odlaska na odvikavanje od alkohola.

Javnosti je borba s alkoholom poznata još iz knjige njegove bivše supruge Through the Storm. Zbog toga je problema živio na raznim mjestima, s raznim ljudima, ali nije se prestao boriti, iako su do sada sve bitke bile neuspješne. Navodno mu je zbog konzumacije alkohola, koja traje godinama, puklo debelo crijevo 2018. godine.

"Moj je otac bio hospitaliziran i skoro je umro. Svi smo jako zahvalni što je iz svega izašao živ, ali još je dug put pred njim", napisala je tada na Twitteru pjevačica. Britney je čak otkazala svoj drugi projekt u Las Vegasu, Domination, da bi se brinula za svog oca. Na svom prvom, jednom od najunosnijih u povijesti Las Vegasa, projektu Piece Of Me in Sin City nastupala je gotovo svake večeri četiri godine od 2013. do 2017. godine.

(Zene.ba)