Celebrity

Omiljenu plavušu proganja bivši dečko

Autor: Žene.ba
Omiljenu plavušu proganja bivši dečko

Kako prenosi The Sun, engleski supermodel, Kate Moss našla se na meti bivšeg dečka, glazbenika Petea Dohertyja koji joj ne prestaje slati ljubavna pisma. Naime, 45-godišnja manekenka tvrdi kako ničime nije uzrokovala ponašanje 40-godišnjeg glazbenike čija su pisma uznemirila i manekenkinog dečka, 32-godišnjeg Nikolaia von Bismarcka.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

'Doerti je pismo poslao u kutiji u kojoj je bila i uramljena fotografija. To je ludo ljubavno pismo sa stihovima i pjesmama. Nikolai je bijesan. On je manekenki dao do znanja kako ni na koji način ne treba odgovoriti jer ga ne želi dodatno ohrabriti', ispričao je izvor blizak 45-godišnjem supermodelu.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

Inače, Kate Moss i Pete Doherty u vezi su bili od 2005. do 2007. godine, a tijekom veze glazbenik je nekoliko puta bio uhićen zbog problema s drogom. Ako je suditi prema poslanim porukama, čini se da ljubav prema supermodelu nije prestala ni nakon desetljeća, a svojevremeno joj je i na koncertima posvećivao pjesme. 'Volim je svim srcem. Volim njene kosti i njen mozak', izjavio je tada Doherty.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

Podsjećamo, manekenka je u vezi s grofom Nikolaiom von Bismarckom od 2015. godine, a nakon devet mjeseci Nikolai je Kate postavio sudbonosno pitanje na njihovom odmoru u Veneciji. Nedavno je Kate proslavila 45. rođendan, a fotografi su ju tada uhvatili s ogromnim dijamantom na vjenčanom prstu što je potaknulo šuškanja kako se manekenka vjenčala u tajnosti.

Story.hr