Prviukli poglede mnogih

Orlando Bloom i Katy Perry uživaju na sicilijanskoj rivijeri

Autor: Žene.ba
Orlando Bloom i Katy Perry uživaju na sicilijanskoj rivijeri
Foto: X

Orlando Bloom, poznati holivudski glumac iz filmskih megahitova poput "Gospodar prstenova" i "Pirati s Kariba", proveo je ljeto provodi uživajući na sicilijanskoj rivijeri sa svojom zaručnicom Katy Perry i njihovom 4-godišnjom kćerkicom Daisy Dove.

Par je boravio u Portu Cervu, gdje su zajedno istraživali lokalne restorane i uživali na pješčanim plažama dok je Katy Perry odrađivala obaveze na ekskluzivnoj modnoj reviji Dolce&Gabbana u Cagliariju.

Orlando je iskoristio priliku za pravi odmor, opuštajući se bez briga na plaži, a svojim izvajanim torzom privlačio je pažnju ostalih kupača. Poznat po svojoj sposobnosti da jednako dobro izgleda i u kupaćem kostimu i u smokingu, Orlando je otkrio da je za izgled zaslužno snimanje mini reality serijala "Orlando Bloom: To The Edge". U serijalu se istražuju ekstremni uslovi, a Orlando je morao biti u vrhunskoj formi prema ugovoru s producentskom kućom.

Orlando i Katy upoznali su se 2016. godine te su tokom veze prolazili kroz razne faze, no na kraju su se zaručili 2019. godine i postali roditelji Daisy Dove. Orlando je istakao kako mu je svakodnevni život s Katy prilika za lični rast, posebno kao partneru i ocu, te da su podrška jedno drugome u svijetu showbiznisa.

Katy Perry je ove godine odlučila napustiti žiriranje u showu "Američki idol" kako bi se posvetila svom novom albumu, čiji prvi singl "Woman‘s World" izlazi danas.