Celebrity

Orlando Bloom priznao da prosidba Katy Perry nije tekla glatko kao što se nadao

Autor: Žene.ba
Orlando Bloom priznao da prosidba Katy Perry nije tekla glatko kao što se nadao

Prekidali su i vraćali se jedno drugome, a onda su se odlučili zaručiti.

Katy Perry i Orlando Bloom jedan su od slavnih parova koji se svoj ljubavni život trudi držati daleko od očiju javnosti. Unatoč tome, nakon što su prekinuli, početkom prošle godine počela su šuškanja kako su svojoj ljubavi dali novu šansu, a otkrile su ih objave na društvenim mrežama.

No, svoju su vezu potvrdili tek nekoliko mjeseci kasnije i to zajedničkim posjetom Papi te su obožavatelji detalje dobivali na kapaljku - sve dok nisu otkrili da su se zaručili na Valentinovo.

Romantike nije nedostajalo, a Bloom je pazio na svaki detalj pa je tako sve bilo ukrašeno crvenim ružama te i prsten ima oblik cvijeta. Iako su njihovi obožavatelji bili uvjereno kako je tom prilikom sve proteklo savršeno, Orlando je u razgovoru za Radio 2 otkrio da baš i nije. Naime, najviše muke mu je zadala kutijica u kojoj je bio prsten.

"Nije bilo toliko loše, ali nikako nisam mogao izvaditi prsten iz džepa. Imao sam predosjećaj da će se to dogoditi i to sam napomenuo dečku od kojeg sam kupio prsten. On mi je dobar prijatelj pa sam ga upozorio da pazi na veličinu kutijice. Rekao je da će biti u redu, ali znao sam. Bila je prevelika čim je nisam mogao izvaditi iz džepa", ispričao je.

Index.hr