Nije štetdio

Otkrivena vrijednost prstena koji je Justin kupio za suprugu Hailey povodom obnove zavjeta

Autor: Žene.ba
Otkrivena vrijednost prstena koji je Justin kupio za suprugu Hailey povodom obnove zavjeta
Foto: X

Justin Bieber i njegova supruga Hailey nedavno su obnovili svoje bračne zavjete, stavljajući kraj glasinama o mogućoj krizi u njihovom braku. Uz to su podijelili radosnu vijest da očekuju prinovu, što je dodatno razveselilo njihove fanove.

Hailey i Justin su putem društvenih mreža podijelili video u kojem Hailey nosi novi prsten, dar od Justina povodom obnove njihovih bračnih zavjeta. Cijena ovog dragulja, koji nosi Hailey, iznosi otprilike 1,4 miliona dolara, potvrdila je gemologinja Tenishia McSweeney za Daily Mail. Tenishia je izjavila da je Justin vjerovatno odabrao dragulje najfinije kvalitete, što nije čudno s obzirom na raskošan prethodni zaručnički prsten koji je Hailey nosila na malom prstu, dok ovaj novi izgleda nešto žućkastije.

Nakon obnove bračnih zavjeta, Hailey je primijećena kako nosi vjenčani prsten koji se savršeno slaže s Justinovim, a oba su od luksuznog brenda nakita Tiffany. U videu koji je podijelila, nosi pripijenu čipkastu haljinu koja naglašava njen trudnički trbuh, pristajući joj savršeno. Hailey se nedavno vratila na YouTube nakon tromjesečne pauze, objavljujući novi vodič za šminkanje na svom kanalu. U videu je izrazila uzbuđenje zbog povratka u svijet YouTubea, obrativši se svojim fanovima.

Justin i Hailey su se vjenčali 2018. godine, a iako su se nedavno pojavljivali rijetko zajedno u javnosti, nedavni video u kojem Justin plače pokrenuo je nagađanja o njihovom braku. Međutim, čini se da su mnogi pogriješili glede njihovog odnosa, s obzirom na nedavnu obnovu bračnih zavjeta i sretnu najavu trudnoće.