Predstavila knjigu recepata

Pamela Anderson otkriva svoj najličniji projekat dosad

Autor: Žene.ba
Pamela Anderson otkriva svoj najličniji projekat dosad
Foto: Pamela Anderson

Pamela Anderson upravo je svijetu otkrila svoj najnoviji projekt do sada – kuharicu nazvanu “I Love You: Recipes from the Heart”.

Ovaj izuzetno lični projekt započeo je kao poklon za njezine sinove, no brzo je evoluirao u nešto puno veće. Kuharica nije samo zbirka recepata već i pravi lifestyle priručnik koji donosi osvježavajuće jednostavne, ali ukusne biljne recepte.

Uz to, knjiga ističe i savjete za život u skladu s prirodom, naglašavajući važnost udobnosti i doma. Donosi jedinstvene i ukusne recepte te pruža uvid u zabavno uređivanje doma, uključujući gostoprimstvo i kreativno korištenje plodova vrta. Pamela tako, ovim projektom promoviše promišljen i njegujući pristup prehrani i blagostanju, obuhvaćajući i osvještavajući brigu o tijelu i duši.

U objavi na svom Instagram profilu, Pamela je izrazila svoje oduševljenje ovim projektom, ističući kako je sretna što konačno može podijeliti svoju ljubav prema kuhanju s drugima.

“Oduševljena sam što mogu podijeliti sa svima vama ovaj plod ljubavi. Ono što je počelo kao poklon za useljenje mojim dječacima – kuharica s receptima, jednostavno nazvanih ‘VOLIM TE’… prerastao u projekt koji sadrži sve naše omiljene stvari”, rekla je Pamela.

Na naslovnici knjige, Pamela pozira u svom, sad već prepoznatljivom prirodnom, izgledu bez šminke, smještena na rustikalnom kuhinjskom stolu. Ta topla i udobna scena savršeno odražava atmosferu knjige i naglašava njezinu temu – dom, toplinu i ljubav.