Celebrity

Pet beauty trikova koje smo naučili od Pippe Middleton

Autor: Žene.ba
Pet beauty trikova koje smo naučili od Pippe Middleton

Pippa Middleton njeguje čist i klasičan izgled poput svoje sestre Kate, vojvotkinje od Cambridgea.

Uvijek s besprijekornom šminkom i frizurom, Pippa je svakako odličan primjer kad je riječ o njezi kože i kose. Sljedećih pet trikova naučili smo upravo od nje.

1. Začinite običan konjski rep ženstvenom pletenicom

Konjski rep je poprilično obična frizura koja sama po sebi ne izgleda posebno elegantno. No kad u njega upletete malenu riblju kost sa strane, odmah će dobiti pravi chic izgled s kojim ste spremne za svaku prigodu.

2. Fokusirajte se na zdrav sjaj kože

Pippa, kao i Kate i Meghan Markle, nije ljubiteljica teških tekućih podloga i visoke moći prekrivanja. Ono na što se fokusira je zdrav sjaj kože koji postiže hranjivom BB kremom i suptilnim iluminatorom fino mljevenih čestica.

3. Uvijek imajte sređene i popunjene obrve 

Obrve su okvir lica i njima biste trebale pridati pažnju na svakodnevnoj bazi. Pippa obožava prirodan izgled popunjenih obrva koje često počešlja prema gore kako bi im dala dodatni volumen.

4. Držite se monokromatskog make-upa za dnevni look

Pippa je odana monokromatskom make-upu kojim uskladi boju rumenila, ruža i sjenila prilično neutralnim nijansama koje sjajno pristaju uz svaku odjevnu kombinaciju i s kojima nikad nećete pretjerati.

5. Istaknite oblik svojih očiju linijom tuša

Kako biste na najbolji mogući način istaknule boju i oblik svojih očiju, slijedite Pippin primjer i istaknite oči suptilnom linijom tuša uz rub trepavica s lagano osjenčanim produžetkom prema obrvama.

Index.hr