Celebrity

Pete Davidson progovorio o vezi s 20 godina starijom Kate Beckinsale

Autor: Žene.ba
Pete Davidson progovorio o vezi s 20 godina starijom Kate Beckinsale

Ovaj novopečeni par najzanimljiviji je javnosti zbog svoje razlike u godinama koju mnogi smatraju prevelikom. Naime, Peteu je 25, a Kate 45 godina. Upravo se toga Pete dotaknuo u showu Saturday Night Live čiji je inače voditelj.

[embed]https://twitter.com/nbcsnl/status/1104617486383763457[/embed]

Nakon što ga je kolega voditelj upitao što ima novog u njegovom životu aludirajući na njegovu vezu s Kate, Pete je na svoj prepoznatljivo duhovit način prokomentirao situaciju: "Izgleda da ljude fascinira razlika u našim godinama, ali nama to baš i ne smeta. Ipak, ja sam novi u svemu tome pa, ako imate pitanja o vezama s velikom razlikom u godinama, pitajte Leonarda Di Caprija, Jasona Stathama, Michaela Douglasa, Richarda Gerea, Jeffa Goldbluma, Scotta Disicka, Danea Cooka, Dereka Jetera, Brucea Willisa...", nastavio je nabrajati Pete još mnoga poznata imena završavajući, očekivano, s predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trumpom.

Inače, izvor blizak paru za E! je izjavio da je Kate jako zaljubljena u Petea te da njihova veza zasad sjajno funkcionira.

Index.hr