Ryan Philippe

Popularni holivudski zavodnik objavio fotografiju sa bivšom suprugom i vratio nas u prošla vremena

Autor: Žene.ba
Popularni holivudski zavodnik objavio fotografiju sa bivšom suprugom i vratio nas u prošla vremena
Foto: Instagram

Ryan Phillippe iznenadio je mnoge svojim najnovijim postom na Instagramu, vraćajući se u prošlost dijeleći  sliku sa svojom bivšom suprugom Reese Witherspoon. Par, koji je slovio kao jedan od omiljenih holivudskih parova, bio je u braku od 1999. do 2008. godine. Slika je podsjetila mnoge na njihovu prošlu vezu i ostavila fanove u nostalgiji za tim vremenima.

"Bili smo zgodni i preplavljeni strahom kasnih 90-ih", napisao je glumac "Okrutnih namjera" uz fotografiju s premijere filma "Plavuša s Harvarda" iz 2001. godine, na kojoj poziraju zagrljeni, a koju je on podijelio u priči na Instagramu.

Bivši supružnici upoznali su se na proslavi 21. rođendana Reese Witherspoon 1997. godine. Nakon dvije godine, glumili su zajedno u kultnom filmu "Okrutne namjere" i sklopili brak. Devet godina kasnije, u oktobru 2006. godine, objavili su zajedničku izjavu o rastanku, ističući da ostaju posvećeni svojoj porodici. Par, koji ima 24-godišnju kći Avu i 20-godišnjeg sina Deacona, zamolio je javnost za poštovanje njihove privatnosti i sigurnosti djece u tom teškom periodu.

Ona se 2011. godine udala za Jima Totha s kojim je dobila danas 11-godišnjeg sina Tennesseeja, no u martu prošle godine objavili su da se rastaju.

U svojoj zajedničkoj izjavi na društvenim mrežama, Ryan Phillippe i Reese Witherspoon završili su ističući kako su uživali u prekrasnim godinama provedenim zajedno te su izrazili svoju odlučnost da nastave dalje s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i međusobnim poštovanjem prema svemu što su zajedno stvorili.